Aan wie vertrouwt u uw kind toe?

Ik ben Angela Bruil, getrouwd, moeder van 3 volwassen kinderen en oma van een kleindochter. Als gediplomeerd kindercoach werk ik met kinderen met een sociaal emotionele achterstand, bijvoorbeeld naar aanleiding van een scheiding van de ouders. Ik merk dat ik kinderen kan bereiken door mijn openheid en warme betrokkenheid, waarbij ik mijn professionele benadering combineer met mijn invoelende vermogen en de ervaringen uit mijn eigen leven.

In de begeleiding die ik bied sluit ik zo dicht mogelijk aan bij wat het kind nodig heeft en creëer ik een veilige omgeving waarin het kind wordt uitgenodigd om zich open te stellen. Daarbij gebruik ik veel creatieve werkvormen, zoals tekenen, kaarten, poppetjes, woordspelletjes of gewoon even stil zijn.

Vertrouwen:

Mijn geheimhoudingsplicht zorgt ervoor dat uw kind vertrouwen kan ervaren en zich open kan stellen op een veilige plek. Dit betekent dat ik alleen de inhoud van de gesprekken met u kan bespreken als uw kind dit wil. Ik zal uw betrokkenheid echter altijd stimuleren en u op de hoogte houden van het proces.

Verder zal ik geen informatie verstrekken aan derden zonder uw toestemming, tenzij de veiligheid van uw kind in het geding is. Dit zal altijd gebeuren in overleg met u en uw kind. 

Copyright © 2024 Angela Bruil